Aktualności

Podsumowanie warsztatów kulinarnych z Kamilem Klekowskim

Data publikacji: 09 października 2025  Drukuj 

Podczas 13. Wojewódzkie Święto Karpia Opolskiego odbyły się bezpłatne warsztaty kulinarne „Edukacja od kuchni” z udziałem Kamila Klekowskiego i Opolskie ze smakiem.

Warsztaty przyciągnęły wielu chętnych, którzy z zaangażowaniem uczyli się jak profesjonalnie filetować karpia, a następnie wspólnie przygotowali aromatyczną zupę karpiową.

Na zakończenie każdy z odwiedzających mógł jej skosztować i przekonać się, że karp to prawdziwy rarytas!

Dziękujemy wszystkim uczestnikom za wspólną kulinarną przygodę i mnóstwo pozytywnej energii!

Do zobaczenia za rok!

Zadanie pn. „Wojewódzkie Święto Karpia Opolskiego – warsztaty kulinarne” jest finansowane ze środków Budżetu Województwa Opolskiego w ramach zadania publicznego w zakresie działalności wspomagającej rozwój wspólnot i społeczności lokalnych.

Tagi

left
right
right